Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker med demens og deres pårørende? Og har du lyst til at blive en del af et socialt fælleskab med andre frivillige?

Så kontakt frivilligkoordinator Maria Bergmann Nielsen for at høre mere!

Tlf.: 42 23 21 10
Mail: mariabn@alzheimer.dk

I Demensfællesskabet Østjylland er der altid plads til nye frivillige, der har lyst til at gøre en forskel for mennesker med demens og deres pårørende. De frivillige kræfter er ofte dem, der sikrer, at vores aktiviteter kan gennemføres. Som frivillig bidrager du til at skabe gode oplevelser for mennesker, der har demens tæt inde på livet. Du vælger selv hvilken form for aktivitet, du vil være frivillig inden for – det kunne eksempelvis være under madgrupper, korsang, vandreture, udflugter eller motion. 

Nedenfor ser du et lille udpluk af nogle af vores skønne frivillig:

Lene

“Det giver rigtig meget mening for mig at være frivillig – jeg får SÅ meget tilbage fra deltagerne. Jeg går lidt til hånde, hvor jeg synes, det giver mening, og hvor jeg føler, at det er en hjælp”.

Mette

“Der er noget helt særligt ved at være frivillig i Demensfællesskabet Østjylland. I fredagscaféen samles vi om mange forskellige aktiviteter . Jeg hygger mig rigtig meget med de skønne deltagere og går altid glad derfra”.

 

Er du vores nye frivillige ?

Er du vores nye frivillige ?

Demensfællesskabet Østjylland og Alzheimerforeningen Østjyllands skønne frivillige sammen til Frivilligdagen den 9. maj 2019.